Första stapplande steget

 
Då kör vi!

Nu har jag bestämt mig för att ta nästa steg i mitt liv. Ett steg mot utveckling och framtid, ett steg framåt...

Jag fick för ca en månad sedan beskedet om att jag blivit antagen till den utbildning jag sökt på Sörängens folkhögskola i Nässjö. Det var ca 200 sökande och ca 20 platser tillgängliga. Personligt brev, ett CV och så arbetsprover i form av tre stycken bilder.

Nöjd bara över att jag blev antagen faktiskt, de läste förmodligen inte mitt personliga brev så noga ;) Nu väntar ett års utbildning på 50% studietakt och en fotografisk resa i öst.

"Med båda fötterna i marken står man stadigt, men man kommer ingenstans om man inte vågar lyfta på den ena, stappla och ta ett steg ibland..."

-Sjukt spännande!

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss